header image
Algemene info PDF Print EmailHet  Yuki en Yoshi judoboek is een geweldig stimulerend  boek voor de judoka van 5 t/m 10 jaar.  Naast het verzamelen van in totaal 29 stickers is het boek informatief en maakt de judoka enthousiast om de technieken te trainen.

Het boek geeft o.a. info over de ( Japanse ) benamingen van de technieken, wie de judosport heeft ontwikkelt, wedstrijdtermen en de diverse scores die een judoka kan behalen.

Wat het verzamelen van de stickers betreft zijn er 2 mogelijkheden:

-          De ouders kopen een boek met de 29 stickers. De judoka krijgt via de ouders de stickers. De ouders zijn er vrij in om de judoka bijv. 2- wekelijks een sticker te geven. Dit kan in overleg met de leraar gebeuren. Stel dat er 2 weken lang geoefend is op een bepaalde worp, dan kunt u uw kind belonen met een fraaie sticker!

-          De vereniging/ club heeft het boek aangeschaft. In dit geval bepaalt de vereniging/ club wanneer iemand een sticker krijgt.

Ook zonder de stickers is het een mooi boek. Op de plaats waar de stickers komen is al een afbeelding te zien van de techniek. Yuki en Yoshi geven in het boek ook informatie over diverse zaken!